Лятно  училище 

Уважаеми родители, в периода 02.09.2019 г. – 13.09.2019 г. няма да се провежда лятно училище.    

       На който му се налага да остане в София през ваканцията, въобще да не съжалява, защото сме се подготвили точно като за ваканция – забавности всякакви

      Лятно  училище „Луис Карол“ предлага разнообразни дейности за децата през деня, както и  практикуване на усвоените знания по чужд език.     

Период на провеждане на лятно училище: 03.06.2019 г. до 31.07.2019 г. 

Интензивен езиков курс за новоприети: 02.09.2019 г. до 13.09.2019 г.  

   slunce  В лятното училище и езиковите курсове могат да бъдат включени и деца, които не се обучават  по програмата на „Луис Карол“ в момента и не са ученици на училищата-парньори!

    slunce  Родители, чиито деца се обучават  по програмата на дружеството ползват  Преференциални цени.

Всички цени можете да видите в раздел ИЗВЪНКЛАСНИ ДЕЙНОСТИ → падащо меню →ТАКСИ ОБУЧЕНИЕ

Записването става  по следния ред:

 • попълване на заявление от родителя/настойник и подаване в срок  до 15.08.2019 до  в централен офис или на e-mail:info@luiskarol.com Заявление лятно училище 2019 г.
 • заплащане на цялата сума за заявения период в срок от 19.08.2019 г. до първия присъствен ден на детето. Сумата може да бъде платена на каса, както и преведена и по сметка на дружеството,  като платежното трябва да бъде представено при попълване на документите.
 • попълване на необходимите документи за присъствие на детето

         slunce  ЩАСТЛИВА ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ:  ПРИМЕРНА ПРОГРАМА

 • Сутрешни часове по гимнастика и танци
 • Интерактивни занимателни програми, забавни и спортни игри на открито,  образователни програми в подкрепа на учебния материал, часове по добродетели и ценности.
 • Изучаване на музикален инструмент, вокално пеене, композиция, обща музикална култура,
 • Творческо ателие по приложни и изящни изкуства
 • Приказен свят – разказване, четене и театрално представяне от децата на приказки, басни и легенди;
 • Забавна география – игри със столици и държави, както и игри с характерните животни за дадени географски ширини;
 • Научно-популярно знание-занимание – занимания с детски енциклопедии за животните и растенията, за Космоса, за Земята – произход, континенти, океани, древни култури. Освен енциклопедиите, използваме и наличната мултимедия за прожектиране на научно-популярни филми.
 • Развлекателна математика – задачи-игри за събиране и изваждане, за отношения „по-голямо“ и „по-малко“, за боравене с геометрични фигури.
 • Изречения „без край“ на български и  английски език – игри на думи и на двата езика, в които децата затвърждават знанията си по словоред на простите съобщителни и въпросителни изречения, както на родния си език, така и на изучавания чужди език;
 • Забавна математика – задачи-игри за събиране и изваждане, за отношения „по-голямо“ и „по-малко“, за боравене с геометрични фигури.
 • Развлекателните игри на закрито включват: игри с въпроси и отговори за различните професии, занимания по етика и естетика, игри за мускулно освобождаване („Няма игра“), игри за повишаване на наблюдателността, игри за повишаване на речевото внимание („Развален телефон“), игри с въображаеми предмети, които развиват уменията за пресъздаване на ситуации и образи без думи, а само с жестове („Заглавие на приказка“, „Команди без думи“), игри на сенки, направени с ръце, игри за действия и противодействия караоке, танци,.
 • В програмата са включени и различни дневни екскурзии- посещения на музеи, разходки в паркове и др. интересни места и атракциони.

  Период на провеждане: 02.09.2019 година до 13.09.2019 година.

  slunce ВАЖНО! Всички образователни занятия се провеждат групово!

Децата, които не са посещавали до момента извънкласните дейности, предлагани от „Луис Карол“, полагат тест за определяне на ниво и група.