MindHub – програмиране за деца

      Заедно с нашите партньори от Дружество „Луис Карол” от 1-ви октомври организираме обучения по основи на програмирането. Заниманията се провеждат в залата на „Луис Карол“ в Младост 2, с точен адрес бул. Андрей Ляпчев .бл.261-А
Всяко занятие е с продължителност от 2 астрономически часа. Децата се записват и посещават пердварително избрани групи. Дните и часовете за посещение са: Събота от 13:00 – 19:00 ч. и Неделя от 9:00 до 18:00 ч.
      Преди почти година създадохме първия иновативен клуб по програмиране за най-малките – MindHub (http://mindhub.bg). 
MindHub e първото и единствено място, което помага на деца на възраст между 5 и 11 години да развиват логическото си и аналитично мислене, изучавайки фундаменти на програмирането.
      Досегашният ни опит от работата с над 300 деца, ни даде възможност да разработим авторска иновативна учебна програма, която позволява на децата да започнат обучението си при нас на 6 години и да завършат с изучаване на програмен език при навършване на 10-тата си година.
      Методите и инструментите, с които работим, са изключително иновативни и разработени специално за обучение на деца по основи на програмирането. Те ни помагат да задържаме вниманието на децата и да провокираме тяхната креативност и желание за постигане на цели.
      Като клуб, развиващ мисленето на децата и техните умения за решаване на проблеми, чрез изучаване на фундаменти в програмирането, осъзнаваме важността и значението на тези знания и умения. С много страст и иновации, създаваме среда, в която децата могат да се отличават!
     Повече за нас може да намерите на нашия сайт: http://mindhub.bg или на facebook страницата ни: https://www.facebook.com/www.mindhub.bg/.
За допълнителни въпроси не се колебайте и ни потърсете на тел. 0889365033 или info@mindhub.bg.