СЕРТИФИЦИРАНЕ

          В дейността, свързана със сертифицирането на децата, изучавали английски език по програмата на Дружеството, то си партнира с  Британския съвет  за България по програмата Addvantagе /програма за международно сертифициране на деца от Университета Кеймбридж/.

          Като партньор по програмата Addvantage на Британския съвет екипът на дружество „Луис Карол“ е  награден с бронзов статут.

          Дружество „Луис Карол“  е признат и сертифициран от университета Кеймбридж  център за подготовка на ученици, явяващи се на изпитите за международно сертификатно ниво за владеене на английски език.

       Предлаганата от нас специализирана подготовка гарантира успешните резултати на изпитите за тяхното най-високо ниво: Flyers

     Повече информация за изпитите  Cambridge English за деца:

 Cambridge English: Flyers е най-високото от трите нива изпити по английски език на Кеймбридж за деца (YLE) от 7- до 12-годишна възраст. Изпитът показва, че детето Ви може да разбира простички ежедневни ситуации и да общува в тях на основен английски език. 

Ниво на квалификацията: Основно (Elementary) = A2 на Общоевропейската езикова рамка. 

     За кого е предназначен изпитът?

      Децата, които се явяват на този изпит, са обикновено на възраст между 9 и 12 години и са учили английски език в училище около 2 – 3 години (около 250 часа чуждоезиково обучение). 

По време на изпита детето ви ще трябва: 

  • да каже какви са разликите между две картини или два разказа
  • да напише или да разкаже кратък разказ на английски език
  • да задава въпроси и да използва минало време. 

    Изпитът Cambridge English: Flyers е на същото езиково ниво като Cambridge English: Key for Schools (KETfS).

    Какво става, след като детето ми се яви на този изпит?

      Резултатът от изпита не се определя като издържал или неиздържал. Сертификатът е с определен брой значки с емблемата на Кеймбридж, които детето Ви ще получи като награда за постиженията си. Максималният брой значки за всяка част на изпита е пет. Сертификатите се получават около месец след изпита.

 

СЛУШАНЕ ЧЕТЕНЕ И ПИСАНЕ ГОВОРЕНЕ
25  минути
Максимум пет значки
40  минути
Максимум пет значки
7 – 9  минути
Максимум пет значки

 

    Ползи за детето:

  • Децата придобиват допълнителна мотивация в часовете по английски;
  • Дава на детето Ви добра основа в изучаването на международен английски език;
  • Поощрява и насърчава напредъка на Вашето дете;
  • Добра подготовка за по-високите нива на изпитите Cambridge English – създават се навици за явяване на изпити. Успешното полагане на изпита вдъхновява децата за полагане на изпити на по-високи нива;
  • Повдига се самочувствието на децата и им се дава увереност в знанията;
  • Външна оценка на знанията на децата от Университета в Кеймбридж – писмената част от работата се проверява във Великобритания, а устната – от висококвалифицирани сертифицирани екзаминатори;
  • Сертификатите на Cambridge ESOL дават на децата добър старт в живота, тъй като са международно признати от хиляди академични, правителствени и бизнес институции